//
lees over...

Diverse artikelen Marianna

70plus erop uit: muziek in cafe

70plus erop uit: muziek in lokaal café De Muse, Malden
Ruim in de 70 zijn ze, maar ze zitten niet aan de thee in het bejaardentehuis. Nee, ze zitten op deze zondagmiddag aan de bar in het café. Hij overdwars op zijn kruk, de benen gespreid. Zij op haar kruk tussen zijn benen in. Hij drinkt een Belgisch biertje, zij heeft een wijntje. Dit ouder echtpaar geniet van live bluesmuziek in café De Muse in Malden.

Doorleefde muziek en gemêleerd publiek
De spelers in de bluesband zijn gemiddeld 50plus. Misschien klinkt de muziek hierdoor des te doorleefder. Onder het gemêleerde publiek bevinden zich mensen met kinderen. Ook echter een alleengaande meid van 30+ voelt zich thuis in De Muse.  Nee, het oudere stel gedraagt zich zeker niet bejaard en blijf niet thuis achter de geraniums. Deze ouderen trekken er op uit om te genieten en brengen hun zondagmiddag buiten de huislijke muren door. De mensen genieten van elkaar en van muziek op deze winterse zondagmiddag. Tijd voor de blues.

Erop uit houdt je jong
Door erop uit te gaan, blijf je in de wereld en het leven staan. Dit moet je zelf doen en het houd je geestelijk jong. Op zondagmiddag er op uitgaan? Dit zouden meer oudere mensen moeten doen.
Wie van muziek als blues, jazz en folk houdt, kan ongedwongen hiervan genieten in een huislijke sfeer elke zondagmiddag in De Muse in Malden. Dit café is bovendien een accordeonmuseum.

De Muse, accordeonmuseum met geluidsrondleiding

accordeon museum De Muse malden grote Fiers 2012

accordeon museum De Muse Malden grote Fiers 2012

Café De Muse in Malden is bovendien het enige Accordeon- en Harmonicamuseum in Nederland. Hier kan men van woensdag t/m zondag een kijkje nemen. Er is ook een geluidsrondleiding.
Meer info: De Muse in Malden

MariannA Bakker

MariannA Bakker

Communicatieadvies (concept / ontwikkeling / organisatie / realisatie) socialmedia, journalist, multimedia schrijver /(web)redacteur, passie voor PR, publiciteit, dansen, duurzaamheid, initiator, verbinder, hart voor mens

Bekijk volledig profiel →

Contenmarkteting Twitter update

Met je mobiel in bed, nooit meer alleen. Lees dit artikel onder Featured

Nooit meer alleen met je mobiel

mobiel zelfs mee naar bed: nooit meer alleen

Link naar: Met je Mobiel in bed

Project Keep It Clean Day Nijmegen

Mooie PR en publiciteit gemaakt waaronder website KeepitcleandayNijmegen Website Keep I Clean Day Nijmegen door Marianna Bakker