About MariannA Bakker

MariannA Bakker: communicatieprofessional, mens in beweging met passie voor tekst en communicatie

Marianna Bakker met wethouder Tankir tijdens Keep It Clean Day 2012 Nijmegen; KICDEen mens heeft vele kanten. Zie onderstaand een aantal kenmerken van mij onder andere natuurlijk op het gebied van tekst en communicatie:

 • journalist, tekstschrijver
 • (web-)redacteur
 • communicatieadviseur
 • SEO-tekst en content (optimalisatie website voor Google)
 • radioreportages en interviews
 • content creatie
 • fascinatie voor social media
 • passie voor PR en publiciteit
 • trendwatcher
 • verbinder
 • fanatiek salsadanser
 • hart voor de mens
 • maatschappelijk betrokken en MVO
 • wereldburger.

Weten wat mij onder meer bezighoudt? Volg mij op Twitter waar mijn naam is Mariannatekst. Kijk ook eens op Linkedin naar mijn profiel Marianna Bakker.

Heeft uw organisatie of uw activiteiten publiciteit nodig? Vragen over PR, publiciteit, tekst en communicatie, SEO, social media e.d.? Neem gerust contact met mij op. Vul het contactformulier in of bel: 06 – 201 49 951.