Nieuwe tijden, dankzij corona, goede tijden!

MariannA Bakker-netwerker
Verhuisd in 2021 van Malden, onder Nijmegen, naar Almere! Dankzij corona had ik in 2020 ineens een lege agenda. Dit gaf tijd om financiën op een rij te zetten en om op huizenjacht te gaan meer richting Amsterdam. 

De drang om terug te keren richting Amsterdam bestond al een tijdje. De behoefte aan een andere omgeving was de laatste jaren gegroeid.

Inmiddels heb ik een heerlijk huis gevonden in een voor mij nieuwe stad: Almere. 

In mijn nieuwe stad Almere blijken nieuwe tijden, dankzij corona, goede tijden! Zoomend en live netwerken alsook publiceren bij Almere on Stage helpen bij inburgeren. 

Zoomend en live netwerken

vmbo leerlingen-doedag als journalist-Almere on Stage-hotel Holiday Inn Express-© MariannA Bakker

Een nieuwe stad betekent wel van scratch af contacten leggen en een netwerk opbouwen. Gelukkig helpen mijn journalistieke vaardigheden en brede interesses hierbij en dus bij het inburgeren in Almere. Mijn interesses liggen op het gebied van kunst, cultuur, ondernemen, natuur, water en duurzaamheid.

Al zoomend en live netwerken vanaf eind voorjaar 2021, ben ik lijntjes gaan spinnen met mensen en organisaties, die ik interessant vind. En dit lukt al aardig

Almere On Stage, podium

Aan Almere on Stage heb ik een bijdrage kunnen leveren. Vmbo-leerlingen krijgen een soort mini snuffelstage aan een beroep. Ik heb een aantal leerlingen kennis kunnen laten maken met het beroep journalist. Om hen in korte tijd een reportage te laten maken, moest ik het een en ander voorbereiden gezien de beperkt beschikbare ‘lestijd’. 
Dus netwerken en regelen geblazen met onder andere de organisatie van Almere On Stage, het ROC en de politie. Met een enthousiaste ochtendploeg vmbo-ers en ook een van de middagploegjes heeft dit tot mooie resultaten geleid.
In Almere blijken voor mij nieuwe tijden, dankzij corona, goede tijden met nieuwe mensen en een hoop te doen.

Over Marianna Bakker

Communicatiespecialist PR en publiciteit: advies / creatie / organisatie / communicatie / SEO-tekst en (web) redactie, content management / social media
Dit bericht is geplaatst in daily life Marianna Bakker, Featured, inbeweging met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.