Snelbinderbrug Nijmegen als kunstzinnige hotspot en boulevard?

Snelbinderbrug als boulevard- MariannA Bakker- Gelderlander 150513Om van de Snelbinderbrug een kunstzinnige boulevard en verrassende verbinding tussen de mooie oevers van Nijmegen te maken (Waalkade, Veur-Lent, Honig) netwerk ik mij suf en klets de blaren op mijn tong om mijn ideeën verder te ontwikkelen en te brengen. Dromen waarmaken.

Nijmegen Top 10 leukste steden?

Wanneer het aan mij ligt, komt Nijmegen in 2016 in de top10 leukste steden van Nederland o.a. met de kunstzinnige boulevard en hotspot Snelbinderbrug. Hiertoe heb ik het initiatief genomen in april 2015.

Met de trein kom je Nijmegen binnen via de Snelbinderbrug. Net voor het station word je verrast door het uitzicht over de Waal en de skyline van Nijmegen. Meer mensen zouden m.i. hiervan en van de Waal moeten kunnen genieten vanaf bankjes op het voetpad op de Snelbinderbrug. Liefst kunstzinnige zitobjecten dan wel te verstaan. En er zitten nog meer plannetjes in mijn koker.

Rob Jaspers van De Gelderlander heeft op 13 mei twee artikelen over mijn ideeën gepubliceerd. Een opsteker m.i. voor mijn plannen voor de Snelbinder als hotspot en boulevard.

Meer lezen over mijn project Snelbinderbrug als boulevard en ook Waalkade West?:  HotspotNijmegen.nl
(Op deze site vind je ook de eerder op Nijmegen Direct gepubliceerde artikelen: ‘Nijmegen: Nieuwe hotspot en toeristische attractie: de SnelbinderBoulevard?’ en ‘Waalkade: meer zit-en ligplaatsen?’

Over Marianna Bakker

Communicatiespecialist PR en publiciteit: advies / creatie / organisatie / communicatie / SEO-tekst en (web) redactie, content management / social media
Dit bericht is geplaatst in Diverse artikelen Marianna, duurzaam / MVO / CSR met de tags , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.